God mat och en fantastisk service!

Hej mina fina och underbara läsare och välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla har haft en bra vecka såhär långt och att ni alla läsare mår bra idag. Jag vet att ni är många som har bett mig om tips när det kommer till catering i Borås med omnejd, och jag tänkte att jag idag därför skulle skriva om detta, och även tipsa er om ett företag som jag kommit att älska den senaste tiden. Mörlanda Livs AB heter det företag som jag nu har vänt mig till några gånger när det kommer till catering. Jag kan verkligen hålla med er om att det är svårt att hitta bra företag inom detta, och därför är jag otroligt tacksam över att jag hittat just Mörlanda Livs AB, då detta företag verkligen överträffat mina förväntningar varje gång. Första gången som jag valde att vända mig till Mörlanda Livs AB var i somras, då min dotter hade konfirmation. Det kändes då verkligen som en bra idé att anlita ett företag när det kom till matlagningen. Vi hade nämligen bjudit väldigt många gäster, och att stå för matlagningen på egen hand, är någonting som jag varken hade tid eller energi till. Personalen hos Mörlanda Livs AB är otroligt trevliga och tillmötesgående, och ser verkligen till så att man blir så nöjd som det bara går med den hjälp som företaget erbjuder. Maten var helt fantastiskt god, och även min dotter uppskattade maten väldigt mycket. det var så skönt att slippa tänka på matlagningen, och istället kunna njuta av min dotters stora dag med släkt och vänner, och dessutom bli serverad god mat.

Vi har sedan denna dag anlitat Mörlanda Livs AB flera gånger, och kommer definitivt att göra det igen. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Alingsås, Borås, Herrljunga eller Mölndal med omnejd att vända er till Mörlanda Livs AB, för god mat och bästa möjliga service.