För ett gladare liv

Hej igen mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Jag tänkte att jag idag skulle skriva om det här med livsglädje i Örebro med omnejd. Ni är många som har påpekat att jag på den senaste tiden verkat mycket gladare än tidigare, och jag vill därför tipsa er om det företag som jag valt att vända mig till när det kommer till detta. GlädjeLyckan heter det företag som jag fick som tips utav en kollega till mig. Jag har länge haft problem med min psykiska hälsa, då jag känt mycket ångest och stress och haft svårt för att känna mig glad och lycklig. Jag har länge letat efter företag och metoder som kan hjälpa mig med dessa problem, men flera av de företag som jag tidigare kontaktat har inte kunnat hjälpa mig, vilket har varit väldigt tråkigt. GlädjeLyckan har verkligen varit en stor hjälp till mig i detta, och jag är så otroligt tacksam över att jag hittade detta fantastiska företag. Vad jag framför allt har fått hjälp med hos GlädjeLyckan, är det här med andningsträning. Detta är någonting som jag har upplevt hjälpt mig väldigt mycket och gjort min kropp mer avslappnad. Det visade sig nämligen att jag andades alldeles för snabbt och ytligt, vilket ofta sker när man går runt med stress i kroppen. Detta har bidragit till jag fått ångest och ännu mer stress, och jag är därför otroligt tacksam över att fått denna kunskap om andningsträning. Jag känner mig nu efter ett flertal behandlingar mycket lugnar och mer avslappnad i kroppen, och på detta sätt känner jag inte att jag lider av stress eller ångest i den utsträckning som jag tidigare har gjort.

Jag vill verkligen passa på att tipsa er läsare som befinner er i Hallsberg, Kumla eller Örebro med omnejd, att vända er till just GlädjeLyckan, ifall även ni behöver lite extra hjälp med att hitta livsglädjen igen.