Livscoaching för att känna sig vacker

Känner du dig vacker? Du borde känna dig vacker, för vi alla är vackra men på olika sätt. Vägen till att uppskatta skönheten i oss själva kan vara lång och den kan påverka vår hälsa väldigt mycket. Jag har under en längre tid känt mig ful men tack vare företaget Vacker och deras Livscoaching i Östersund har jag lärt mig att se det fina i mig.

Jag har tidigare varit hos det här företaget styling av hår inför bröllop och liknande, under ett besök där fick jag frågan om jag tyckte att jag var vacker. När jag berättade hur jag kände fick jag förfrågningen om jag ville prova deras livscoaching i Östersund som försök för att hitta det vackra inom mig. Jag gav det ett försök och efter besöket kände jag hur mycket bara ett besök hade hjälpt och såg chansen i att må bättre i mig själv genom att fortsätta med samtalen, både för att min hälsa skulle bli bättre och för att jag skulle känna av skönheten som jag inte känt under en lång tid. Efter några besök kunde jag äntligen kolla mig i spegeln och se det fina i mig som andra ser, jag blev glad över att äntligen kunna säga att jag är vacker precis som jag är. Jag vill verkligen tacka den här salongen för deras jobb och rekommendera deras livscoaching i Östersund till er som behöver en hjälpande hand för att känna sig vacker. Det är viktigt att uppskatta sig själv som den man är och känna av skönheten inifrån och ut, livet blir mycket enklare när man ge sig själv den uppskattning man förtjänar. Jag kan tänka mig att många av er har hört att man inte kan älska någon annan innan man älskar sig själv, jag vet nu att det är sant.

Du gillar kanske också...